mandag den 31. januar 2011

Sophies pasta og spinat

Endnu engang er Natalia kommet hjem med en lækker opskrift på mad. Denne gang er det Sophie fra Natalias skønne gamle efterskole Ungehjem i Højbjerg, som Natalia besøgte i weekenden og de lavede sammen denne lækre ret: 

Sophies pasta og spinat (ca 3 personer)
500 g frossen spinat
5 forårsløg i ring
2-3 fed hvidløg finthakket
200-300 g friske champignon i skiver
salt og peber
1 brik soyafløde (250 ml)
2-3 spsk olivenolie
lidt oregano og basilikum
Et drys friskrevet parmesan


1-2 pakker frisk pasta (eller tørret spagetti) koges al dente.

Løg og hvidløg brunes i lidt lækker olivenolie. Den frosne spinat tilsættes og tøs op mens det røres i og blandes med løgene. Champignon og soyafløden tilsættes og massen smages til med salt, friskkværnet peber, oregano og basilikum. 


Spinat-massen og den kogte pasta blandes og serveres i en skål eller serveres hver for sig. Pyntes med lidt friskrevet parmesan.


ps. Soyafløden findes i kølemontren sammen med de andre mælkeprodukter i almindelige supermarkeder.  

Min skønne datter Natalia

2 kommentarer:

  1. Uhmm, en god pastaret går jeg aldrig af vejen for, så den skal da helt sikkert prøves :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hej NYBH/Birthe
    Tak. Sådan havde jeg det også. Portionen er kun til 3 velspisende voksne. Vi ville gerne have haft lidt til Natalias madpakke, men var "nødt" til at spise lidt mere;-)
    Så næste gang, bliver portionen større....
    kh Lone

    SvarSlet