Endnu engang er Natalia kommet hjem med en lækker opskrift på mad. Denne gang er det Sophie fra Natalias skønne gamle efterskole Ungehjem i Højbjerg, som Natalia besøgte i weekenden og de lavede sammen denne lækre ret:
Sophies pasta og spinat (ca 3 personer)
500 g frossen spinat
5 forårsløg i ring
2-3 fed hvidløg finthakket
200-300 g friske champignon i skiver
salt og peber1 brik soyafløde (250 ml)
2-3 spsk olivenolie
lidt oregano og basilikum
Et drys friskrevet parmesan
1-2 pakker frisk pasta (eller tørret spagetti) koges al dente.
Løg og hvidløg brunes i lidt lækker olivenolie. Den frosne spinat tilsættes og tøs op mens det røres i og blandes med løgene. Champignon og soyafløden tilsættes og massen smages til med salt, friskkværnet peber, oregano og basilikum.
Spinat-massen og den kogte pasta blandes og serveres i en skål eller serveres hver for sig. Pyntes med lidt friskrevet parmesan.
ps. Soyafløden findes i kølemontren sammen med de andre mælkeprodukter i almindelige supermarkeder.
Min skønne datter Natalia |
Uhmm, en god pastaret går jeg aldrig af vejen for, så den skal da helt sikkert prøves :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej NYBH/Birthe
SvarSletTak. Sådan havde jeg det også. Portionen er kun til 3 velspisende voksne. Vi ville gerne have haft lidt til Natalias madpakke, men var "nødt" til at spise lidt mere;-)
Så næste gang, bliver portionen større....
kh Lone