Om mig

Jeg er 55 og førtidspensionist pga. en ulykke i 2007. Jeg er blevet skilt i 2011 og har to dejlige børn, som jeg ikke ville undvære for noget i hele verden. Natalia på 23 år bor lige nu kortvarigt hjemme og  Ernesto på 25 år bor inde i Århus læser jura i Århus.

Mine dage går med morgenkaffe og ostemad på hjemmebagt rugbrød, læser overvejende bøger som lydbøger, men i Læsehjørnet læser vi bøger i papirform.
Jeg har hele livet elsket at bage, sylte, lave alle mulige madretter, salater og årligt lavet nye snaps. Mange af mine opskrifter har fået navn efter de personer, jeg har fået den af, så hvis du undrer dig, så er det bare derfor!
De sidste 5 år er gået med finde mig selv i dansen, min datter tog mig med en søndag i uge 42 for fem år siden til Studenterhuset, hvor der er dropin salsa mm hver søndag, og der grinte jeg meget af mig selv og de bevægelser mine ben skulle lave. Siden er det blevet til masser af bachacha, zouk og de sidste par år kizomba, en skøn dans, en slags kinddans, hvor manden fører med trin og kvinden følger så med. Musikken er dejlig og jeg går altid glad og tilfreds fra arrangementerne.

Mit andet et og alt er blevet haven, som tidligere også var spændende, men jeg havde ikke så megen tid og lyst til den. Jeg var vist heller ikke så interesseret i den, men så mødte jeg Inger, som har den skønneste lille kolonihave med alverdens blomster. Der er masser af farver året rundt og noget spændende at kikke på hele tiden. Inger har de smukkeste roser i alle mulige størrelser og farver trods den lille have, og det var fristed for mig at komme der, midt i Århus' trafik og så stille et område med dufte, farver og fuglelyd.

Jeg har i mange år holdt meget af det spanske sprog, lærte en stor del på Studieskolen i København (kan varmt anbefales) i slutningen af 1980'erne og så fik vi børn og kom jeg til at holde en lang lang pause. For ca 10 år siden startede jeg på VUC i Århus, hvor jeg blev færdig med spansk HF på A-niveau. Jeg har været så heldig at kunne tale en lille smule spansk med Ingers cubanske mand Andrés, men det er jo ikke nok! Jeg/vi ser spanske film i tv og i Øst for Paradis og i september 2010 startede jeg på Folkeuniversitetet i Århus på et spændende spanskkursus, måske på et lidt for højt niveau, men meget fint. De sidste mange år med Viben som lærer på holdet, pt holder jeg pause, da holdet kollidererede med kizomba-undervisning.

Før var jeg meget aktiv både i mit arbejde og i min fritid. Før ulykken var jeg sundhedsplejerske og ved siden af i vikarbureau som sygeplejerske samt; redaktør for det landsdækkende sundhedsplejerskeblad; redaktør i løbeklubben her i Hinnerup; Spillede volleyball i LLIF i Hadsten og løb i løbeklubben Hinnerupløberne. Jeg var med i en læsegruppe for sundhedsplejersker og med til at arrangere månedlige møder for sundhedsplejerske i Århus Amt. Aktiv forælder på vores børns skole  Friskolen i Hinnerup.