onsdag den 19. januar 2011

Natalia har fødselsdag - HURRA. Sunde müslikugler

Min dejlige datter Natalia fylder 18 år i dag. Hun har bedt om at få müslikugler med til sine klassekammerater på HF-kursus på Århus Akademi.  Inspireret af en andens blogs müslikugler (kan desværre ikke huske hvilken).


Müslikugler
Tørrede figner, dadler, abrikoser, rosiner og hakkede hasselnødder, ca 500 g øko müsli med frugt og 600 g figenruller. De tørrede frugter blev groft skåret med kniv og findelt i foodprocessoren. Den var svær at samle med varme fingre og så jeg tyede til lidt appelsinjuice til at samle massen.
Jeg havde forsigtigt smeltet 300 g mørk chokolade i en gryde. Ca 50 müslikugler dyppes i chokoladen og de smagte fantastisk lækkert!
Billeder af müslikugler må du og jeg tænke os til, da jeg var så træt i aftes at jeg glemte alt om billeder og Natalia har taget dem med i skole OG der kommer nok ikke nogen retur (som I ser, kom der heldigvis noget af lækkerier tilbage, så jeg fik taget billeder).


Stort til lykke til min kære datter <3<3 <3


1 kommentar:

  1. Sikke nogle lækre kager. Det er altid super dejligt at have noget inspiration til sin fest, polterabend eller børnefødseldag, tak for det :-)

    SvarSlet