Engelske bøffer fra Mariannes kvæg, den vanlige lækre grønkålsalat
og kartofler med æbler og bladselleri
ca 600 gr små kartofler
2 rødløg i både
5 stængler bladselleri, snittede
2-3 syrlige æbler i store terninger
3 fed hvidløg, fintsnittede
1-2 kviste frisk timian
lidt olivenolie
salt
friskkværnet peber
hakket persille eller timian
Vask kartoflerne, skær dem i halve. Skær alle de øvrige grøntsager ud og bland det godt med olie, hakket timian, salt og peber. Bred det hele ud på bagepapir i en bradepande. Sæt bradepanden midt i den opvarmede ovn på ca 200 grader i 30 min. Vend grøntsagerne og øge temperaturen til 225 grader i ca 10 min eller indtil kartoflerne er tilpas møre.Tages ud af ovnen og drysses med hakket persille og/eller timian.
Det var en dejlig aften og vi hyggede os
Ingen kommentarer:
Send en kommentar