fredag den 21. januar 2011

Engelsk bøf, grønkålsalat og kartoffelfad

Vi fejrede Natalias fødselsdag og fik noget lækkert at spise. 

Engelske bøffer fra Mariannes kvæg, den vanlige lækre grønkålsalat
og kartofler med æbler og bladselleri
 ca 600 gr små kartofler
2 rødløg i både
5 stængler bladselleri, snittede
2-3 syrlige æbler i store terninger
3 fed hvidløg, fintsnittede
1-2 kviste frisk timian
lidt olivenolie
salt 
friskkværnet peber
hakket persille eller timian

Vask kartoflerne, skær dem i halve. Skær alle de øvrige grøntsager ud og bland det godt med olie, hakket timian, salt og peber. Bred det hele ud på bagepapir i en bradepande. Sæt bradepanden midt i den opvarmede ovn på ca 200 grader i 30 min. Vend grøntsagerne og øge temperaturen til 225 grader i ca 10 min eller indtil kartoflerne er tilpas møre.Tages ud af ovnen og drysses med hakket persille og/eller timian.


 

 Det var en dejlig aften og vi hyggede os

Ingen kommentarer:

Send en kommentar