fredag den 26. november 2010

Rødbedesalat

Rødbedesalat – af kogte rødbeder
1-2 dl græsk yoghurt
2 spsk let mayonnaise
1 fintsnittet løg
1 spsk rørsukker
2 spsk eddike
Salt og friskkværnet peber
Ca. 1 kg rødbeder

Kog rødbederne møre med pil på i ca 1 time. Hældes over med koldt vand, så bliver skrællen løs og kan let smuttes og skæres i bittesmå tern. Køl dem ned. Rør cremen sammen. Alt blandes sammen og smages til.

Lone.g kommenterer: dejlig vintersalat, frisk og alligevel lidt sød. Den minder mig om min barndoms sildesalat dog uden sild. Måske skulle jeg bruge handsker hver gang.
Opskriften er set af Natalia i "ha det godt"  fra www.dr.dk i 2007 og er lavet lidt om.
I dag er rødbedesalaten lavet af mine egne rødbeder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar