tirsdag den 21. december 2010

Derby-spillet med mine dejlige unger

Så har vi igen spillet DERBY og det er et lille år siden sidst. Ernesto var lige fra starten heldig og tromlede afsted, det gik fint for Natalia og jeg humpede langsoomt afsted bagefter dem. Jeg ejede vistnok kun de samme tre heste ialt OG vandt det 10.ende og sidste spil med en hest som IKKE havde vundet før... det er ikke tilladt og normalt umuligt, da kun vindere kan deltage i sidste spil, tihi.... 
Ernesto vandt stort, jeg havde vel 100.000 mindre og Natalia igen 100.000 mindre. 


Læs mere om spillet herJeg spillede mine første mange spil med min overbo Gerd på Stengårds Alle i Lyngby i 1974-1975 og jeg købte mit eget spil først i 1980'erne og har spillet det frygtelig mange gange og jeg synes stadigvæk at det er lige sjovt. Nu er det bare farligt, fordi mine børn er blevet forfærdelig gode til spillet... Jeg har købt et ekstra spil ved loppemarkeder til sommerhuset og et til Ernesto. 
Herlig underholdning hvis man har tid.2 kommentarer:

 1. haha - jeg har også spillet Derby for år tilbage....elskede Rigel og Rose Room (eller Rose Suum, som en bekendt insisterede på, den hed...et kanonspil...er det i handlen endnu????

  SvarSlet
 2. Hej Lavendel.
  Det er sjovt at du også kender det. Det er der ingen der gør i min vennekreds. Jo hestene Rigel og Rose Room lever fortsat i bedste velgående. Det gamle spil kan købes på loppemarkeder til 10-20 kr.
  Jeg har lige tjekket på nettet om det kan købes fra ny af. Det skulle være udgået og jeg fandt to steder på DBA, hvor nogle ville sælge et spil for 150kr og 350kr!

  Det er helt vildt, jeg har ialt fundet 3 komplette spil på loppemarkeder og det vi spiller købte jeg fra nyt af midt i 1980'erne.
  mange julehilsner lone.g

  SvarSlet