søndag den 27. februar 2011

Tunsalat og tomatsalat

Igen rester til aftensmad og det er kyllingen med rodfrugterne, men så fik jeg den fjollede ide at lave  
Tunsalat
2 dåser tun i vand
2 løg i fine tern
1 stor spsk sennep
saften af ½ citron
ca 3 dl græsk yoghurt
et lille strint akaciehonning
½ glas kapers ca 3 spsk
lidt salt og peber

Det hele blandes og tun kommes i efter en tur i sigten og smages til, uhm


Tomatsalat
1 bakke cherrytomater halveret i to dele
½ løg
En stor kugle mosarella 
2-3 spsk olivenolie
lidt balsamico
salt og peber

Dressingen blandes af olivenolie, balsamico, salt og peber. De halve cherrytomater og løgstrimlerne kommes i og det hele samles og spises med stor nydelse. 

Ja, sådan kan en restedag blive lækker....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar