lørdag den 5. februar 2011

Bryllup i Odense Domkirke og fest

I går var vi til stort bryllup i Odense. Vi tog af sted 3 timer før brylluppet og var i Odense en time før!, men vi kom alligevel senere end brudeparret ind i Odense Domkirke. Anita og Tim var smukke, desværre var lille Andreas syg og sad med røde varme kinder på sin mors skød og småsov. Præsten var den samme som døbte Andreas sidste år og vi sang smukke sange i smukke omgivelser. De var omgivet af familie og venner og sagde ja de rigtige steder og mormor sad med Andreas under selve vielsen og han sov roligt videre....


Festen blev holdt i et forsamlingshus, hvor der var plads til alle også de livlige børn. Bryllupskagen blev skåret ud af brudeparret som også gav hinanden den første bid, smukt. Kagen var skøn og lækker. Snakken gik, buffeen var fyldt med lækkerier for enhver smag og rigelig med Tims lækre kaffe.Brudevalsen blev danset op vanlig vis og Tim fik klippet spidserne af sine sokker af. De fik kysset, når vi fik klaprede med teskeerne og Tim blev kysset af alle damerne når Anita var ude... (det omvendte så jeg desværre  ikke). De blev fejret med masser af varme taler og sange. 

Vi kørte hjemad mod Århus i en strid storm, så Allan havde svært ved at styre bilen. Vi nåede hjem kl 2 i nat, sov tungt og har været trætte og tilfreds hele dagen. 

Allan og jeg tog billeder hele dagen og har heldigvis fået taget mange mange gode.Ingen kommentarer:

Send en kommentar