fredag den 25. februar 2011

Kyllingebryst på rodfrugtleje

Igen igen har jeg fundet "billige" pakker med kyllingebryst og jeg var nødt til at slæbe 3 pakker á 40 kr med hjem og ovnen blev startet på 200 grader.

1 kg kartofler med skræl halveret på tværs
2 store løg i halve skiver
3-4 pastinakker i lange skiver
3-4 persillerødder i lange skiver
ca ½ selleri i lange skiver
2-2 fed hvidløg i skiver
Krydderier, salt og peber
Olivenolie


Rodfrugterne blandes på et ildfast fad og hældes over med lidt god olivenolie, salt, peber, timian, koriander, stødt nellike (skør ide, men ok).
Kyllingebryst-stykkerne gives lidt salt, peber, karry under og over og lægges ovenpå rodfrugterne. Ind i ovnen i ca 45 min og graderne sænkes til 175 grader og varmluft. Kikkes til ca hver 15 minut og hæld 1-3 dl vand i fadet, så rodfrugterne ikke blive tørre og småbrændte.

Dette er efter at vi har spist lidt af maden, uhm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar