Denne lækre sommerkage har jeg tyvstjålet fra Ungersvenden
Tjek hans blog og de flotte billeder.
Solbær-ribskage
200 g solbær, skyllede og ribbede
200 g ribs, skyllede og ribbede
120 g rørsukker
2 æg
160 g sukker
1 dl fløde 9%
2 tsk. vaniljesukker
200 g mel
70 g kokosmel
2 tsk. bagepulver
piskefløde til flødeskum
Bland ribs og solbær med rørsukkeret og hæld dem i en 22 cm springform.
Pisk ægget luftigt med sukkeret og rør fløden i. Bland vaniljesukker,
mel, kokos og bagepulver og rør det i æggemassen.
Hæld dejen over bærrene, bag kagen ved 180° i 60 min., vend den ud og lad den afkøle.
Pisk fløden til skum og server til kagen.
Hej Lone
SvarSletTak for linket til mig.
Jeg håber, du har held med kagen og kan lide den.
Kommer der billeder? :-)
- Ungersvenden
Hej kære ungersvend
SvarSletSkøn opskrift, jeg har lige plukket 4 kg ribs hos genboen og har selv solbær. Skal have bestyrelsesmøde her i havekredsen, så skal den serveres og jeg forsøger nok en prøve i morgen. Det blev ikke til andet end lugning og lydbog i dag, trods min gode intention.. ja, billeder, det kommer der!
kh Lone