onsdag den 20. april 2011

Et par dage i Løkken

Jeg har besøgt min gamle veninde Mette og hendes to skønne drenge Joakim og Peter i hendes sommerhus i Løkken - hendes bedre halvdel er i på konference i Los Angeles. Jeg var så heldig at have Natalia med og vi var både et smut i Lønstrup og vandret på stranden, bunkers og hos ismanden, der har hjemmelavede isvafler. Herlig tur og her fik jeg også købt påskeservietter til 2 pakker for 20 kr! men fik i stedet betalt 40 kr og jeg opdagede det først da jeg kom tilbage til sommerhuset, det sker meget sjældent. 
I går var vi på tur til selve Løkken. Parkerede på stranden, gik tur igennem byen, masser af mennesker og solen skinnede fra skyfri himmel. Vi fik set og købt både bolcher, store rødspætter på stranden og en kæmpe fladfisk, som jeg ikke kan huske navnet på, men Mettes far sagde at det var en fin fisk og han kendte navnet. Turen sluttede igen på stranden og drengene galoperede rundt, men vi dækkede bord med en ny dug fra en genbrugsbutik og fik pølsehorn med ketchup og sennep, herligt - sikke vi hyggede os. Jeg fik soppet ½ minut, vandet var isnende koldt, men det var sjovt at prøve.
  
Natalia og Joakim stiller op til fotos
Lækkerier fra Ostemanden i Løkken, nøj, hvor er de lækre

Endelig er jeg med på et billede og så ligner jeg "ja, jeg ved ikke hvad", måske skal jeg vænne mig til det.
Her har vi bolcher i munden og Joakim sit pølsehorn
2 kommentarer:

 1. Sikke en herlig tur Lone:)
  Løkken, Blokhus og Lønstrup er nogle af mine ynglingsområder og vi kommer der jævnligt..
  Især Lønstrup har en særlig plads i mit hjerte, så jeg håber vi en dag får råd til et sommerhus deroppe, for der er sååå skønt!

  SvarSlet
 2. Hej MissMuffin
  Ja, helt enig og jeg er stadigvæk høj i låget og nyder mine mange fotos, lyset var helt specielt. Hvor er du heldig at du kommer der jævnligt. Lønstrup har også en speciel plads i mit hjerte, det hele virker bare mindre, kønnere og mere kunstnerisk - også selvom jeg ikke var inde på gallerier, udstillinger mm
  Jeg vil krydse fingre for at du vil få råd til et sommerhus der, men de er vist meget meget dyre!
  kh Lone

  SvarSlet