fredag den 13. maj 2011

Weekend

Vi får mad hver dag, selvom jeg ikke får skrevet her på kage/madbloggen. Sidste weekend lavede jeg lækker oksekødssuppe af Marianne tværreb, osso buco og ben, selvfølgelig med en masse urter og ½ l æblemost, som vi ikke havde fået drukket!
Lidt sandwicher med lækkert hønsekødspålæg (fra Fakta), iceberg, uventede lækre tomater og det langtidshævede flute fra bageren, uhm hvor det smager. Natalia lavede pitabrød til sig selv, hvor vi to gamle tog en sandwich igen dagen efter, det minder om ferier før i tiden, hvor vi havde medbragt flutes med tilbehør og spiste nede i Tyskland på vej til Middelhavet eller Kroatien, menneskemad, lækkert og friskt og så var vi klar til at køre igen. Vi solgte faktisk engang et flute til nogle andre, da de så hvad vi spiste og brødet er jo kun spændende når det er frisk, så de fik sig også en hyggestund. 

Disse smukke stedmoderblomster fik jeg af Lisse og de står bare så flot og farven er så intens blå

Vi har efterhånden fået kærnemælkskoldskål mange gange i år og det smager lige godt hver gang. En gangs pastaskruer og kødsovs er det også blevet til, med en anelse parmesan og skuerne fordi vi ikke havde flere spagetti! vi var løbet tør! det sker bare så sjældent og Allan siger at vi kan åbne en forretning, men det depot jeg har lavet!

Rosenmandel-træet hos Tove fra havekredsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar