søndag den 22. maj 2011

Bededagsferie

Allan og jeg har været et smut i sommerhuset og nydt livet. Allan har kløvet brænde, men blev ikke færdig, men er nået meget langt. Jeg købte 4 liggestole og en drømmeseng i noget robust materiale a la retro. De er blevet brugt både fredag og lørdag. Fredag faldt jeg i søvn ca kl. 18 og sov stort set uafbrudt indtil lørdag morgen kl. 8. Inger og Andrés mødes jeg med i Ebeltoft, hvor vi skulle gennemkikke alle genbrugsbutikkerne i byen, herligt. Bagefter tog vi i sommerhuset, fik frokost, afslapning i retrohavestolene, gåtur og visning af bølgerne fra Molslinien. Senere blev grillen startet, Mariannes lækre oksekorteletter, nye kartofler fra Frankrig, Inger lavede en lækker salat af en opskrift som stammer fra Isabellas magasin. 

Salaten blev lavet af to store bundter grønne asparges, letkogte og skåret i mindre stykker. ca 300 gr cherrytomater, ca 200 gr fetaost i tern og 1-2 bundter finthakket persille. Salaten blev blandet og smagte fantastisk lækkert, saftig, frisk og kalorierig, og så er der ingen fede creme eller andet i. Der var til gengæld masser af smør og æggeblommer i bearnaisesovsen, men den var til så let og lækker og passede perfekt til alle de andre madvarer.

Dertil en lækkert langtidshævet flute og en skøn rødvin. Desserten blev posen med lækkerierne fra Fru Kjeldsen på Tordenskjoldsgade, som Allans moster skulle have haft til sin fødselsdag, men Allan blev syg og indholdet kan ikke jo holde sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar