tirsdag den 17. maj 2011

2 gange Cafe Hack

I formiddags var jeg til optagelse af Cafe Hack til søndag 14 dage med Joan Ørting, skøn kvinde med en kæmpe udstråling, dertil fik vi en lækker platte og tilbehør af mousserende vin, juice og masser af kaffe. DR's romanpris blev også givet til vinderen og vi blev alle 80 bedt om at tie med navnet i de næste to uger. Modtageren blev meget glad, fik en smuk buket, diplom og en pengepræmie. Personen læste lidt højt af bogen, det lød spændende og den skal jeg også læse. 

Her til aften kl 20.30 var Allan og jeg til en lille intim koncert med Anne Dorte Michelsen og to fra hendes band i anledning af udgivelsen af hendes nye cd. Endnu en skøn kvinde med en sødme, skøn stemme og talent for at skrive tekster. Vi fik både koncerten og en signeret cd til en latterlig lille pris.

Jeg havde ikke fået spist aftensmad og fik en lille forret med rejer, asparges, basilikumdip, tynde skiver af radiser og agurk og lime. Dertil et lækkert brød, der mindede om foccaciabrød og et glas med en specialøl fra Tyskland.

Tilbage til forsiden

2 kommentarer:

 1. Ej, hvor spændende :-) Kan alle komme med til optagelse, eller skal man inviteres?

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Kære Birthe
  Alle kan komme med, man skal bare købe en billet gennem cafe hack http://www.cafehack.dk/kalender.asp. Jeg var for ca ½ år siden inde og se Claus Dalby. Det var også en dejlig oplevelse. Det sværest er at få billetter til det man ønsker, da der ofte hurtigt bliver udsolgt! Prisen er ca 250 kr incl platte, juice, mousserende vin og kaffe;-)
  kh Lone

  SvarSlet