tirsdag den 1. marts 2011

Krydderihylde

Jeg så for nyligt på en anden blog at nu skal krydderihylden vises, så her er min: 

Krydderihylden over komfuret


Skabet ved siden af med alt det jeg bruger til maden
  og et par hylder i køleskabet

 

4 kommentarer:

 1. Sikke en orden! Jeg vil nødig vise min krydderiskuffe frem, det er vist kun mig der kan finde rundt i det system ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jamen kære Lone, det var dog en mængde krydderier du har. Her er det kun de mest almindelige der er i brug. Og så den orden du har i det :-D Hos mig vælter brevene (krydderi) over hinanden. Så enten har jeg for mange, eller også er køkkenet for lille :-))

  P.s. Det er ellers lidt af et projekt i har haft med huset, hva??

  Kh - K

  SvarSlet
 3. Tror det var Bente som i tidernes morgen opfordrede til at vise krydderihylde. Sjovt nok er det siden hen blevet det indlaeg, som er mest "populaer" paa min blog, selv om det ikke har mange kommentarer.
  Synes du har en fin orden. Jeg kan ikke have for mange krydderier for om sommeren kommer der utoej i pga. varmen!

  SvarSlet
 4. Kære alle tre
  Tak for ordene;-) For ca 3 år siden var der ikke navn på nogen af glassene! men min familie kunne ikke finde ud af hvilke krydderier, der var hvilke (det kunne jeg godt;-) så jeg fik gang i dymoen og fik navne på og nu kan de også finde rundt.
  De øverste store glas er basilikum og oregano og de andre store glas er urteteer, som fås billigt i Tigerbutikken og de smager godt og ikke af for meget på en gang. Glassene er fra Ikea og jeg har ikke oplevet dyr og utøj i dem, men de bliver også brugt. Vi har ikke varme som I har på Mallorca, Lene, ret lang tid, så det går godt her.

  jeg elsker at bruger krydderier i meget af maden og nogle gange putter jeg også noget i uden at jeg er sikker på smagen... jeg har endnu ikke smagt noget direkte grimt...

  kh Lone

  SvarSlet