MissMuffins Tomattapenade
1 glas soltørrede tomater i olivenolie, ca 250 g.
70 g. pinjekerner
1 fed hvidløg
skal af ½ citron
ca. 1 dl olivenolie
meget lidt salt og peber
Kom de soltørrede tomater inkl. olien fra glasset op i et blenderglas sammen med hvidløg og citronskal.
Rist pinjekerner på en varm og tør pande og kom dem ved.
Blend massen rigtig godt og spæd undervejs op med olivenolie til den ønskede konsistens er opnået- det skal være som en tyk "pasta".
Smag til med salt og peber.
Opbevares på køl i ca. 1 uges tid.
Lækkert at finde noget som jeg ikke vil kunne undvære til mine måltider og bare er nødt til at have... måske bruger jeg soltørrede tomater og opbløder dem og lægger dem i olivenolie, hvem ved.... det bliver ikke i morgen.
Dejligt at du syns om opskriften:)
SvarSletDen kan jo varieres i de uendelige med krydderurter, andre nødder og olier..
Kære MissMuffin: ja, jeg glæder mig til at få noget "nyt at arbejde med"
SvarSletKh Lone