søndag den 25. september 2011

Boganbefalinger

Jeg er for tiden igang med disse to bøger, som begge varmt kan anbefales til alle bogelskere og har læst en tredie:   • Hviskeleg af Arne Dahl - krimi/spændingsroman. Hovedpersonerne er de samme som i hans tidligere bøger og det er hyggeligt at genkender "personer" som jeg har fulgt i ca 10 bøger. Denne gang foregår handlingen i hele EU og med afstikkere til resten af verden. 
  • Skoven af Tana French også krimi/spændingsroman. Lydbogen som jeg hørte var på 18 cd'er, men det gjorde ikke noget denne gang med alle de cd'er. Spændende som bare pokker og en god oplæser. En kriminalpolitimand havde nogle grimme oplevelser med at miste nogle legekammerater i en skov som barn. Nu som voksen opleves der mord i forbindelse med udgravningen til en motorvej gennem denne skov og der sker spændende "ting", under udgravningen af området inden motorvejen kan bygges, af nogle arkæologer og før omtalte politimand. 
  • Smaragdfuglen af Linda Holeman, Smukt, grusom og tankevækkende bog, der handler om en engelsk letlevende kvinde, som har grimme oplevelser i England. Hun møder heldigvis også mennesker der vil hende det godt, men dem er der ikke mange af. Hun tager til Indien som en slags anstandsdame i endnu et "nyt" liv og her foregår der også spændende  ting og sager. Handlingen foregår for over 170 år siden. Det er lige en god gave til en god veninde og den vil give hende mange skønne timer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar